Hidroizoliacinis mišinys 25kg Dichtungsschlämme 810 Kreisel

Kreisel
100105100

Hidroizoliacinis mišinys 25kg Dichtungsschlämme 810 Kreisel

Kreisel
100105100
11,40 € / vnt
Su mokesčiais
Kiekis

Nepakanka prekės atsargų

Vienakomponentis sandarinimo mišinys pagamintas mineralinių ir organinių jungiančiųjų medžiagų, mineralinių užpildų ir modifikuojančių priedų pagrindu. Sumaišytas su vandeniu, tampa vientisa, lengvai klojama ir gerai su pagrindu sukimbančia mase. Išdžiūvęs palieka besiūlę garų, spaudiminio ir nespaudiminio vandens hidroizoliaciją, (priklausomai nuo sluoksnių kiekio ir storio). Atsparus baseino, vandentiekio bei karšto vandens poveikiui. Pralaidus vandens garams. Tinka vidaus ir išorės darbams. Galima naudoti ant sauso ir drėgno paviršiaus.

Sąnaudos: kapiliarinei drėgmei 2 mm - 3,2 kg/m2; besikaupiančiam vandeniui - 3 mm - 4,8 kg/m2; spaudiminiam vandeniui 5 mm - 8 kg/m2

Tinka naudoti visose padidinto drėgnumo patalpose (pirtyse, dušo kabinose ir pan.), vidinių ir išorinių baseinų ir vandens talpų sandarinimui, rūsių ir pamatų sienų hidroizoliacijai iš išorės. Sutvirtinus stiklo pluošto armavimo tinkleliu, gali būti naudojamas balkonų ir terasų hidroizoliacijai. Tinka sandarinti mineralinius paviršius su nedidesniais nei 0,4 mm įplyšimais. Pagrindai, kuriuos galima dengti šiuo mišiniu: įprastiniai betonai, keraminiai, silikatiniai, lengvojo ar akytojo betono mūrai, cementinės liejamosios grindys, cemento ir cemento - kalkiniai tinkai. Tinka hidroizoliuoti cokolinei pastato daliai šiltinimo sistemoje: klijuojant EPS, XPS-R plokštes ant mineralinių pagrindų bei įplukdant hidroizoliaciniame skiedinyje armavimo tinklelį.

Svoris, kg
25
Gamintojo ir tiekėjo sandėliai
Šią prekę visada galite užsisakyti ir dėl jos pristatymo termino su jumis susisieks salono vadybininkas
Kėdainiai
A. Mickevičiaus g. 28
0 vnt
Pakruojis
Statybininkų g. 9b
0 vnt
Radviliškis
Dariaus ir girėno g. 103a
0 vnt

15 kitos prekės toje pačioje kategorijoje