Silikonas pilkas

PROCOLOR
211104008

Silikonas pilkas

PROCOLOR
211104008
4,50 € / vnt
Su mokesčiais
Kiekis

Nepakanka prekės atsargų

Trumpas aprašymas: Universali, ypač atspari karščiui sandarinimo medžiaga naudojama pastatų viduje ir išorėje.

Naudojimo sritis: įvairių transporto priemonių, žemės ūkio ir kitų mašinų detalių ir mazgų sujungimų sandarinimui; naudojimui vietoj popierinių, guminių, kamštinių tarpinių varikliuose, greičių dėžėse; šildymo krosnių, katilų, kaminų, vėdinimo ir šildymo sistemų, vamzdynų sujungimų sandarinimui, kur reikalingas atsparumas aukštai temperatūrai.

Savybės: elastingas, limpa ir kietėja ant įvairių (išskyrus polietileninius) paviršių, nedažomas, geras atsparumas UV spinduliams, valiklių, rūgščių ir šarmų poveikiui, atsparus senėjimo ir temperatūriniams pokyčiams ( nuo -40°C iki +250°C, trumpai iki +300°C), ypač geras kietėjimas ant stiklo ir glazūruotų paviršių, tokių kaip emalė, plytelės, specifinio kvapo.

Paviršiaus paruosšimas: paviršiai turi būti tvirti, švarūs, nuriebalinti, be rūdžių, juodųjų metalų paviršiai turi būti nugruntuoti arba nudažyti. Silpnus mineralinius paviršius, prieš tepant ant jų silikoną, rekomenduojama gruntuoti PRO gruntu UNIGRUNT.

Darbo sąlygos: pagrindo ir aplinkos temperatūra darbo ir džiūvimo metu turi būti ne žemesnė kaip +5°C ir ne aukštesnė kaip +40°C, optimalios darbo sąlygos yra esant +20°C temperatūrai ir 65% santykiniam oro drėgnumui.

Naudojimas: patepti sandarinamus paviršius arba užtepti ant sandarinamo sujungimo, tarpelio ar siūlės.

Džiūvimo trukmė: kai oro temperatūra +20°C ir santykinis oro drėgnumas 65% 2mm storio sluoksnis ~24val.

Įrankių valymas: nesudžiūvęs silikoninis sandariklis gali būti pašalintas vaitspiritu sudrėkintu skudurėliu, sudžiūvęs – tik mechaniškai.

Spalva: raudonas.

Laikymo ir gabenimo sąlygos: ne žemesnėje kaip +5°C ir ne aukštesnėje kaip +30°C temperatūroje sandariai uždarytame inde. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir užšalimo!

Aplinkos ir darbo sauga: nepilkite į kanalizaciją, vandens telkinius ar dirvą. Stengtis neįkvėpti garų/aerozolio. Saugotis, kad nepatektų į akis, ant odos ar drabužių. Esant nepakankamam vėdinimui, naudoti tinkamas kvėpavimo takų apsaugos priemones. Prarijus nedelsiant skambinti į apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biurą arba kreiptis į gydytoją. Laikyti talpyklą sandariai uždarytą, gerai vėdinamoje vietoje. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.

Paskirtis
Vidaus ir lauko darbams
Talpa, ml
310 ml
Gamintojo ir tiekėjo sandėliai
Šią prekę visada galite užsisakyti ir dėl jos pristatymo termino su jumis susisieks salono vadybininkas
Kėdainiai
A. Mickevičiaus g. 28
0 vnt
Pakruojis
Statybininkų g. 9b
0 vnt
Radviliškis
Dariaus ir girėno g. 103a
0 vnt

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje