Glaistas medienai 0,4kg Pro, baltas

PROCOLOR
210703000

Glaistas medienai 0,4kg Pro, baltas

PROCOLOR
210703000
1,80 € / vnt
Su mokesčiais
Kiekis

Nepakanka prekės atsargų

Trumpas aprašymas: Mediniams paviršiams pastatų viduje, užtepamo sluoksnio storis 0,5 – 5 mm.

Naudojimo sritis: medienos įskilimų, skylių, plyšių užpildymui ir išlyginimui pastatų viduje. Glaistą taip pat galima naudoti betoniniams, tinkuotiems ir gipsiniams paviršiams glaistyti.

Savybės: paruoštas naudojimui, gerai sukimbantis su paviršiumi, lengvai tepamas ir išlyginamas, nestipraus, specifinio kvapo, greitai džiūstantis, džiūdamas labai mažai traukiasi („sėda“) ir nesutrūkinėja, lengvai šlifuojamas, silpnai įgeriantis vandenį.

Paviršiaus paruošimas: glaistomi paviršiai turi būti švarūs, tvirti ir sausi. Prikibimą mažinančias medžiagas – riebalus, tepalus, dulkes, skiedinio likučius nuvalykite.

Glaistymo sąlygos: pagrindo ir aplinkos temperatūra darbo ir džiūvimo metu turi būti ne žemesnė kaip +5°C, optimalios glaistymo sąlygos yra esant +20°C temperatūrai ir 65% santykiniam oro drėgnumui. Medienos drėgnumas turi būti ne daugiau 10%.

Glaistymas: prieš naudojimą glaistą gerai išmaišyti. Glaistą tepti glaistymo mentele ne storesniu kaip 5 mm sluoksniu ir išlyginti. Dar kartą glaistyti (tepti kitą glaisto sluoksnį) galima tik visiškai išdžiūvus pirmajam glaisto sluoksniui. Tarp glaistomų sluoksnių, jei jie bus šveičiami, gruntuoti PRO SKVARBUSIS gruntu. Glaistytus paviršius galima dažyti, lakuoti, šlifuoti, pjaustyti, į juos kalti vinis, sukti medvarščius. Prieš dažymą ar lakavimą, jei glaistytas paviršius buvo šveičiamas, gruntuoti PRO.UNIGRUNT gruntu.

Džiūvimo trukmė: kai oro temperatūra +20°C ir santykinis oro drėgnumas 65% ~1 – 36 val (priklausomai nuo užtepto glaisto sluoksnio).

Įrankių valymas: įrankius iš karto po darbo išplauti vandeniu.

Spalva: balta, pušis, eglė, beržas, ąžuolas, tamsus ąžuolas, uosis, riešutas, bukas, juodalksnis, šaka.

Laikymo ir gabenimo sąlygos: ne žemesnėje kaip +5°C ir ne aukštesnėje kaip +30°C temperatūroje sandariai uždarytame inde. Saugoti nuo užšalimo!

Aplinkos ir darbo sauga: nepilkite glaisto į kanalizaciją, vandens telkinius ar dirvą. Naudokite odos ir akių apsaugos priemones. Patekus į akis, nedelsiant nuplaukite dideliu kiekiu vandens ir kreipkitės į gydytoją. SAUGOKITE NUO VAIKŲ! EUH208 – gali sukelti alerginę reakciją. Sudėtyje yra 3(2H)-izotiazolonas, 5-chloro-2-metil- mišinys su 2-metil-3(2H)-izotiazolonu, 1,2-benzizotiazol-3(2H)-onas ir 2-metil-2H-izotiazol - 3-onas.

SPALVA
Balta
Svoris, kg
0,4
Gamintojo ir tiekėjo sandėliai
Šią prekę visada galite užsisakyti ir dėl jos pristatymo termino su jumis susisieks salono vadybininkas
Kėdainiai
A. Mickevičiaus g. 28
0 vnt
Pakruojis
Statybininkų g. 9b
0 vnt
Radviliškis
Dariaus ir girėno g. 103a
0 vnt

8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje