Mastika aukštatemperatūrinė PRO Termo 1kg

PROCOLOR
211104020

Mastika aukštatemperatūrinė PRO Termo 1kg

PROCOLOR
211104020
6,70 € / vnt
Su mokesčiais
Kiekis

Nepakanka prekės atsargų

Trumpas aprašymas: Krosnių, šildymo katilų ir židinių įrengimui, atspari itin aukštai temperatūrai.

Naudojimo sritis: krosnių, šildymo katilų ir židinių įrengimui (galima naudoti kaip mūro mišinį), kaminų įtrūkimų ir plyšių užtaisymui. Gali būti naudojama keramikinių, akmeninių ar kitokių mineralinių apdailos elementų klijavimui prie įkaistančių paviršių, taip pat židinių glaistymui prieš tolimesnius apdailos darbus. Aukštai temperatūrai (iki +999°C) ir vandens poveikiui masė tampa atspari tik visiškai išdžiūvusi ir sukietėjusi.

Savybės: paruošta naudojimui, turinti klijų savybių, atspari itin aukštai temperatūrai, vandens pagrindo, nestipraus, specifinio kvapo, gerai sukimbanti su paviršiumi, lengvai tepama ir išlyginama, džiūdama labai mažai traukiasi („sėda“) ir nesutrūkinėja, atspari vandeniui.

Paviršiaus paruošimas: glaistomi paviršiai turi būti švarūs, tvirti ir sausi. Prikibimą mažinančias medžiagas – riebalus, tepalus, dulkes, klijų, skiedinio likučius, senus besilupančius dažus, kreidinius paviršius nuvalyti. Prieš glaistymą taip paruoštus tvirtus paviršius gruntuoti PRO SKVARBUSIS, SUTVIRTINANTIS gruntu, o silpnus, porėtus, kalkinius ar kreidinius paviršius gruntuoti PRO gruntu SPECIAL BLUE.

Darbo sąlygos: pagrindo ir aplinkos temperatūra darbo ir džiūvimo metu turi būti ne žemesnė kaip +5°C, optimalios glaistymo sąlygos yra esant +20°C temperatūrai ir 65% santykiniam oro drėgnumui.

Darbas: prieš naudojimą mastiką – glaistą gerai išmaišyti. Tepti rankiniu būdu (mentele) ne storesniu kaip 10 mm sluoksniu ir išlyginkite. Dar kartą glaistyti (tepti kitą glaisto sluoksnį) galima tik visiškai išdžiūvus pirmajam glaisto sluoksniui.

Sąnaudos: ~1,7kg/m² tepant 1mm sluoksniu.

Džiūvimo trukmė: kai oro temperatūra +20°C ir santykinis oro drėgnumas 65%: ~18 – 36 val. (priklausomai nuo užtepto glaisto sluoksnio storio). Džiūvimo laikotarpiu saugoti nuo aukštos temperatūros ir vandens paveikių.

Įrankių valymas: įrankius iš karto po darbo išplauti vandeniu.

Laikymo ir gabenimo sąlygos: ne žemesnėje kaip +5°C ir ne aukštesnėje kaip +30°C temperatūroje sandariai uždarytame inde. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir užšalimo!

Aplinkos ir darbo sauga: nepilkite glaisto į kanalizaciją, vandens telkinius ar dirvą. Stengtis neįkvėpti garų/aerozolio. Saugotis, kad nepatektų į akis, ant odos ar drabužių. Esant nepakankamam vėdinimui, naudoti tinkamas kvėpavimo takų apsaugos priemones. Prarijus nedelsiant skambinti į apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biurą arba kreiptis į gydytoją. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.

SPALVA
Juoda
Svoris, kg
1
Gamintojo ir tiekėjo sandėliai
Šią prekę visada galite užsisakyti ir dėl jos pristatymo termino su jumis susisieks salono vadybininkas
Kėdainiai
A. Mickevičiaus g. 28
0 vnt
Pakruojis
Statybininkų g. 9b
0 vnt
Radviliškis
Dariaus ir girėno g. 103a
0 vnt

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje