Hidroizoliacinė mastika Penosil AquaBrake Fiber 640, 1,3kg

Penosil
211303017
1 vnt

Hidroizoliacinė mastika Penosil AquaBrake Fiber 640, 1,3kg

Penosil
211303017
1 vnt
7,90 € / vnt
Su mokesčiais
PRODUKTO APRAŠYMAS

Paruošta naudoti hidroizoliacinė mastika, sustiprinta fibro pluoštu, skirta drėgnų patalpų grindų ir sienų hidroizoliacijai.

Kiekis

Prekė sandėlyje
PAGRINDINĖS SAVYBĖS
  • Vandens pagrindu, neskleidžia kvapo ir neišskiria kenksmingų junginių.
  • Spalvos pasikeitimas rodo džiūvimą.
  • Fibro pluoštai, esantys hidroizoliacinėje mastikoje, sandarina įtrūkimus iki 1,5 mm pločio pagrinduose.
  • Palengvina sudėtingų konstrukcinių elementų izoliaciją, tokių kaip kampai ir vamzdžiai, įvorės.
  • Hidroizoliacinė mastika nepralaidi vandeniui, apsaugo pastatų konstrukcijas nuo žalingo vandens poveikio.
  • Galima tepti dažų voleliu ar šepečiu tiesiai iš plastikinės talpyklos.

NAUDOJIMO SRITYS
  • Vonių, dušo kabinų, saunų, rūsių ir drėgnų patalpų sienų konstrukcijų hidroizoliacija, siekiant apsaugoti nuo žalingo vandens poveikio.

SUKIMBA SU
  • Visais betoniniais, plytų ir gipso paviršiais
  • Gipso plokštėmis ir kitų rūšių statybinėmis plokštėmis
  • Fanera

APRIBOJIMAI
  • Netinka galutiniam dengimui. Hidroizoliacinė mastika turi būti padengta apdailos medžiaga.

PATARIMAI
  • Nuvalykite nuo pagrindo dulkes, atsilupusias daleles, riebalus ir visa kita, kas gali trukdyti sukibti su hidroizoliaciniu junginiu.
  • Išlyginto betono ir cemento paviršius reikia gruntuoti tinkamu gruntu, pavyzdžiui, PENOSIL Premium BetPrimer santykiu 1:5 su vandeniu.
  • Naudodami dažymo teptuką, valymo šepetėlį ar dažymo volelį, paskleiskite PENOSIL Premium AquaBrake Fiber hidroizoliacinę mastiką ant galutinai išdžiovinto pagrindo.
  • Reikia dengti dviem sluoksniais, o antrasis sluoksnis dedamas skersai pirmojo sluoksnio.
  • Kambario kampuose ir aplink vamzdžių įsiskverbimo taškus, trapus ir t. t. rekomenduojama naudoti specialią sutvirtinimo juostą ir įvores arba sutvirtinimo audinį su mišiniu.
  • Galutinis dangų džiūvimo laikas yra 6–12 valandų, priklausomai nuo temperatūros ir drėgmės.
  • Patikrinkite, ar išdžiūvusiame hidroizoliaciniame mišinyje nėra skylių.
  • Prieš pradedant plytelių klojimo darbus, reikia patikrinti hidroizoliacijos kokybę.
  • Išdžiūvusio hidroizoliacinio mišinio storis turėtų būti apytiksliai 0,4 mm ant sienų, 0,5 mm ant grindų ir 1,5 mm aplink trapus.
  • Kai galutinai išdžiūna, galite pradėti montuoti plyteles.

NAUDOJIMO INSTRUCIJOS

Sienos: Pirmiausia su hidroizoliacine mastika PENOSIL Premium AquaBrake Fiber padenkite jungtis ir kampus, sujungimo taškus, varžtų galvutes, esančias sienų pagrindo plokštėse arba statybinėse plokštėse, ir aplink sienoje esančias angas vamzdžiams. Kampuose pritvirtinkite mažiausiai 20 cm ilgio tinklelio juostą, pavyzdžiui: PENOSIL Premium AquaBrake Tape ant šviežios hidroizoliacinės mastikos (sienų ir grindų jungiamuosiuose kampuose ir vidiniuose kambario kampuose tinklelio juosta turėtų būti klijuojama ant pagrindo lygiomis dalimis), ir ant siūlių – ne mažiau kaip 10 cm tinklelio juosta. Pritvirtinkite juostą ant pagrindo. Ant sienos esančioms angoms vamzdžiams ir kitoms angoms turi būti naudojama bent 3 kartus didesnio nei anga skersmens tinklelio juosta. Iškirpkite angą tinklelio juostoje 4–5 mm mažesnę nei vamzdžio skersmuo ant sienos, kad uždėjus audinio kraštą vamzdis būtų uždengtas 3–5 mm. Uždėkite tinklelio juostą ant šviežios hidroizoliacinės mastikos ir pritvirtinkite prie paviršiaus. Tada visą tinklelio juostą uždenkite mastika. Įsitikinkite, kad visa tinklelio juosta yra panardinta į hidroizoliacinę mastiką.
Galiausiai dažų voleliu užtepkite PENOSIL Premium AquaBrake Fiber mastiką ant viso hidroizoliuoto paviršiaus.
Kai hidroizoliacinė mastika išdžiūsta, maždaug per 2 valandas, ir pasikeičia spalva, galite pradėti tepti kitą sluoksnį (skersai pirmojo sluoksnio).

Grindys: Pirmiausia uždenkite jungtis ir kampus, sujungimo taškus, varžtų galvutes grindų medžiagoje ir aplink grindų trapus naudodami PENOSIL Premium AquaBrake Fiber hidroizoliacinę mastiką. Kampuose pritvirtinkite mažiausiai 20 cm ilgio tinklelio juostelę, pavyzdžiui, PENOSIL Premium AquaBrake Tape ant šviežios hidroizoliacinės mastikos (sienų ir grindų jungiamuosiuose kampuose ir vidiniuose kambario kampuose tinklelio juostelė turėtų būti klijuojama ant pagrindo lygiomis dalimis), ir ant siūlių – ne mažiau kaip 10 cm pločio. Pritvirtinkite tinklelio juostą ant pagrindo. Atliekant hidroizoliacijos darbus, susijusius su grindų, trapų įrengimu, reikia laikytis trapų gamintojo nurodymų. Grindyse esančioms angos vamzdžiams turi būti naudojama tinklelio juosta mažiausiai 3 kartus didesnio skersmens už angą. Iškirpkite skylutę tinklelio juostoje, kuri būtų 4–5 mm mažesnė už sienoje esančio vamzdžio skersmenį, kad užtepus audinio kraštas uždengtų vamzdį 3–5 mm. Uždėkite tinklelio juostą ant šviežios hidroizoliacinės mastikos ir pritvirtinkite prie paviršiaus. Tada visą tinklelio juostą uždenkite mastika. Įsitikinkite, kad visa tinklelio juosta yra panardinta į hidroizoliacinę mastiką.
Galiausiai dažų voleliu užtepkite PENOSIL Premium AquaBrake Fiber hidroizoliacijos ant viso paviršiaus.
Kai hidroizoliacinė mastika išdžiūsta, maždaug per 2 valandas, ir pasikeičia spalva, galite pradėti tepti kitą sluoksnį (skersai pirmojo sluoksnio).

Gamintojo ir tiekėjo sandėliai
Šią prekę visada galite užsisakyti ir dėl jos pristatymo termino su jumis susisieks salono vadybininkas
Kėdainiai
A. Mickevičiaus g. 28
0 vnt
Pakruojis
Statybininkų g. 9b
0 vnt
Radviliškis
Dariaus ir girėno g. 103a
1 vnt

Atsisiųsti

Techninis lapas

Atsisiųsti (257.69k)

15 kitos prekės toje pačioje kategorijoje