Klijai plytelių SAKRET FK, 25kg

Sakret
100101002
123 vnt

Klijai plytelių SAKRET FK, 25kg

Sakret
100101002
123 vnt
7,70 € / vnt
Su mokesčiais
Kiekis

Prekė sandėlyje

Plytelių klijai, atsparūs vandeniui ir šalčiui. Balti ir pilki plytelių klijai cemento pagrindu vidaus ir lauko darbams, sienoms ir grindims, tepami plonu arba vidutiniu sluoksniu, keramikinėms plytelėms ir plokštėms, akmens masės plytelėms, fasado keramikinėms plokštėms, betono apdailos plokštėms.

Techniniai duomenys

Atitinka standartą LVS EN 12004+A1+AC

Reikalingas vandens kiekis 25 kg: ~ 6 l             

Brendimo laikas: ~ 3 min.       

Naudingumo laikas: ~ 3,5 val.      

Klijų sukietėjimo laikas: ~ 15 min.     

Galima apkrauti po ~ 24 val.  

Pilnai apkraunamas po ~ 14 dienų                    

Sandėliavimo laikas: ~ 9 mėn.

Darbo temperatūra: +5 oC     

Sąnaudos nuo 1,8-4,5 kg/m²  

Paviršiaus paruošimas

Paviršius turi būti kietas, tvirtas, be plyšių. Nuvalyti paviršių nuo silpnų ir/arba lengvai atidalijamų sluoksnių (pvz., nešvarumai, dulkės, riebalai, dažų liekanos ir kt.). Ypatingai kietus ir slidžius paviršius subraižyti. Paviršių patartina gruntuoti Sakret gruntu. Gipso, anhidrido ir kitus stipriai sugeriančius paviršius gruntuoti būtinai, suabejojus pabandyti ant nedidelio paviršiaus.

Darbas

Sakret plytelių klijus FK išmaišyti švariame inde švariu šaltu vandeniu, kol masė pasidaro vienalytė, be grūdelių. Patartina naudoti mikserį su 600 aps./min. Po brendimo laiko apie 3 min. vėl išmaišyti ir dirbti. Nutepti klijais paviršių, kurį galima apklijuoti plytelėmis per 15 min. Neužpildyti klijais deformacijos siūlių.

Saugojimas

Saugoti nuo kenksmingų oro sąlygų, laikyti ant medinių padėklų vėsioje ir sausoje vietoje Įplyšus įpakavimui, nedelsiant uždengti.

Nurodymai

Techniniai duomenys galioja prie +20 C ir santykinio oro drėgnumo 50%. Žemesnė temperatūra vertes padidina, aukštesnė sumažina. Sakret plytelių klijus FK kietėjimo metu saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, skersvėjų, šalčio ir per didelių temperatūrų (> +25 C). Sudėtyje cementas, reakcija šarminė. Saugoti odą ir akis, laikytis saugos taisyklių. Patekus į akis, praplauti dideliu kiekiu vandens, esant reikalui, kreiptis į gydytoją.

Įpakavimas

25 kg maišas.
48 maišai ant vieno padėklo

Svoris, kg
25
Gamintojo ir tiekėjo sandėliai
Šią prekę visada galite užsisakyti ir dėl jos pristatymo termino su jumis susisieks salono vadybininkas
Kėdainiai
A. Mickevičiaus g. 28
0 vnt
Pakruojis
Statybininkų g. 9b
45 vnt
Radviliškis
Dariaus ir girėno g. 103a
78 vnt

11 kitos prekės toje pačioje kategorijoje